Uw gastheer

“De aardse zaken voor een tijdje…vergeten en zich… verheffen in hogere sferen waarin een gevoel van rust, vrede, eensgezindheid en harmonie samengaan en tot rust komen”.

Een zinsnede uit de oprichtingsvergadering van sociëteit Burgerlust. Een doelstelling van toen die ook nu nog actueel is. Als uw gastheer zal ik er alles aan doen om deze woorden werkelijkheid te laten worden.

In 1987 heb ik het diploma van de Middelbare Horecavakschool gehaald. Dat ik een carrière zou maken waarbij horeca een rol zou spelen was duidelijk. Als kleine jongen stond ik al glazen te spoelen tijdens de carnavalsdagen.

Na het behalen van het diploma ben ik gaan werken bij Center Parcs. In 1990 ben ik als vertegenwoordiger begonnen bij grootste brouwerij van Nederland “ Heineken”. Enkele jaren later ben ik bij deze brouwer Logistiek Manager geworden. Na 17 jaar was het goed geweest en ben ik bij Toyota gaan werken als Hoofd Verkoopbinnendienst.

Eigenlijk wilde ik graag een functie met directe contacten met verschillende mensen. Het bloed kruipt waar het niet gaan kan. De plannen voor een Bed and Breakfast kregen steeds meer gestalte.

Met veel plezier kan ik vertellen dat ik op 1 april 2010 de eerste gasten heb mogen ontvangen. Ik hoop, dat er nog vele komen en dat u tevreden bent.

Mocht er onverwachts iets niet naar wens verlopen, schroom niet om het mij te vertellen. Ik kan daar alleen van leren om het verblijf van u, en andere gasten, nog plezieriger te maken.

Ik wens u een prettig verblijf bij B&B Burgerlust.

Fred Klein Hemmink

Eigenaar B&B Burgerlust

06 – 129 87 815