Gastenboek

Op deze pagina’s vindt u reacties van gasten die mij een reactie via mail hebben gezonden of in het gastenboek hebben geschreven.

Reacties 2018)

1) Burgerlust= mooie kamers in een mooie omgeving. Een geweldig ontb ijt. Een aardige en gezellige gastheer. Kortom, reken maar dat ik nog eens vaker terugkom.

2) Een aanrader! Goed ontbijt en leuke kamer en gastvrij!

3) Het was/is hier fantastisch!!. Voor de zesde maal bij jou met veel genoegen.

4) Bedankt voor het gevoel van thuis komen! Volop comfort en prettige gesprekken.

5) Bedankt voor de goede zorgen. We hebben heerlijk geslapen en genoten van het uitgebreide en lekkere ontbijt.

6) Een aanrader, goed ontbijt en gezellig.

Reacties 2017)

1) Wij hebben 2 goede uitgeruste nachten gehad in Burgerlust, met onze 3 kinderen was het een heerlijke korte vakantie. Lekker lopen naar het centrum, thuiskomen in een prachtige, schone, heerlijk ruikende kamer. En dan het ontbijt, daar konden we bijna de hele dag op teren. Fred gaf ons ook goede tips wat te doen in Nijmegen. Zeker voor herhaling vatbaar, graag zelfs!

2) Dag Fred, Nijmegen is leuk, Berg en Dal ook, maar het allerleukste waren de ochtend bij jou in de keuken. Heel ontspannen in mijn Pyama (wel een hele mooie waar je ook zo mee op straat kan vertonen-inprincipe). Lekker de ochtend beginnen met een heerlijk ontbijt en aangenaam gezelschap. Heel leuk en lief. Dank je wel.

3) Mijn ontbijten waren wel korter maar ook heerlijk en ook ik vond het heel leuk daar bij jou in Burgerlust.

4) Vanwege een feestje van onze dochter in cafe Maxim kwamen we terecht op deze locatie. Wij hebben erg lekker geslapen en zijn vol bewondering wat betreft de int=richting en sfeer van het pand. Het ontbijt was ook een proma dag-starter; uitgebreid en we zijn dan ook niets te kort gekomen. Al met al een aanrader om hier te overnachten en te genieten van Nijmegen.

5) Wij hebben twee heerlijke dagen gehad. Leuke kamer en fantastisch ontbijt. Hartelijk dank en graag tot ziens.

6) Geweldige plek, gastvrij en heel goed bed. Fantastisch ontbijt, aanrader!

7) Het was super!

8) Het was een heerlijk verblijf. Dank voor de goede tips. De borrel “in de Blauwe Hand” en fietsen in de OOypolder. Prachtig. Nijmegen was de moeite waard.

Reacties 2016)

1) Geweldige goede gastvrijheid. Heerlijk genoten! Zeker voor herhaling vatbaar.

2) Wat een ontvangst. We waren meteen thuis en voelde ons thuis. Bedankt voor het heerlijke verblijf.

3) Wanneer je acht á negen uur in de trein zit en na een lange reis op de bank neerploft in één stad, waar je zo’n fijne herinneringen aan hebt en je zelf weer even thuis voelt, dan mag dat op zijn minst bijzonder genoemd worden.

4) Heerlijk ontbijt, gastvrij ontvangst en een hele sjieke kamer met alles erop en eraan. Een aanrader en een plek om naar toe te komen.

5) Prima verblijf.

6) Heerlijk weekend gehad dankzij het gastvrije B&B Burgerlust.

7) Wat een fantastisch B&B, enorm gezellig, gastvrij, geweldige locatie en herlijk ontbijt. Wij hebben genoten.

Reacties 2015)

1) Leuk, gezellig verblijf. Mooie kamer en gastvrij ontvangen.

2) Dank voor alle goede zorgen. Het was fijn rusten hier na alle beklimmingen in groesbeek!

3) In de afgelopen 8,5 maanden heb ik kunnen genieten van je gastvrijheid. Het was heel fijn om te kunnen ontspannen na een drukke werkdag, in een schone kamer en de dag te kunnen beginnen met een lekker ontbijt. Ik zal ons gezellige praatje tijdens het ontbijt missen en hopelijk tot ziens.

4) Wat een prachtig B&B, leuke kamer, heerlijk bed & douche en erg vriendelijke & gezellige gastheer!

Reacties 2014)

1) Wat een heerlijk verblijf! Gezellig, luxe kamer van alle gemakken voorzien. Ontbijt erg uitgebreid en de gastheer helemaal goed! We voelden ons erg welkom. Bedankt.

2) Hartelijk dank voor de goede verzorging in dit leuke verblijf in deze mooie nijmeegse buurt. We hebben ervan genoten en bedanken je voor je gastvrijheid.

3) We hebben genoten van de gastvrijheid en de persoonlijke aandacht. Het ontbijt was uitgebreid en lekker.

4) Erg gastvrij ontvangen, mooie rustige kamer, uitgebreid ontbijt. Fred reuze bedankt.

5) Prachtige plek, vlak bij centrum en toch heel rustig, mooie buurt, fijne kamer, goede voorzieningen en vriendelijke gastheer. Wat wil je nog meer? Dik tevreden!